Highway Residence


Architectuur om U tegen te zeggen

Hogeweg 165, GentOVER DIT PROJECT


Ben je op zoek naar een woonst die net dat tikkeltje meer heeft? 


Ontdek Highway Residence, een nieuw project waarin we 30 jaar ervaring in projectontwikkeling bijeenbrengen. Dat deden we in nauwe samenwerking met Stad Gent, Arch & Teco en Jan Sennesael, doortastend architect met 15 jaar ervaring. Het resultaat? Een prachtige residentie met 20-tal moderne appartementen die kwaliteit en klasse uitstralen. 


We kiezen voor robuuste baksteen om de harmonie met de omgeving te bewaren, voorzien de residentie van gedetailleerd bronskleurig schrijnwerk en bieden jou de mogelijkheid om zelf je afwerking te kiezen. Alles werd zeer goed overwogen, zelf het Belgische weer. Dankzij onze inpandige terrassen, in de meeste gevallen Zuidwest gericht, geniet je onophoudelijk van die gezellige momneten buiten - ook op regenachtige dagen. 
Verlang jij ook naar een woning waar je je helemaal thuis voelt? Een thuis die net dat tikkeltje meer is. Net dat tikkeltje luxueuzer. Net dat tikkeltje gezelliger.


Highway Residence biedt een antwoord op al jouw vragen en presenteert een project met ruime, moderne appartementen die je zelf kan inrichten naar eigen smaak en wens. 


LIGGING

Heb je nog vragen?

Vraag meer informatie

een bezoek te brengen
meer informatie over het pand
 
 
 
 
 
 
 

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

BIV-erkend vastgoedmakelaar BIV 514.042

RVK Real Estate BTW-BE 0707.805.832

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)